Симеон Сакскобургготски с първи коментар, след като неговата дъщеря - княгиня Калина,

...
Симеон Сакскобургготски с първи коментар, след като неговата дъщеря - княгиня Калина,
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски с първи коментар след катастрофата с Калина

Симеон Сакскобургготски с първи коментар, откакто неговата щерка - княгиня Калина, аргументи злополука на Боровец. 

„ От много малко стана нещо голямо. Най-накрая живеем в правова страна. Всеки е идентичен пред закона. Това е доста значимо. Като родител постоянно боли ”, уточни той.

Припомняме, че при маневра по време на излизане от паркинг, колата ѝ се удари в преграда. По-късно княгиня Калина отхвърли да даде кръвна проба за алкохол, откакто в началото стана ясно, че е карала с 1,5 промила. Беше ѝ повдигнато обвиняване за шофиране в нетрезво положение.

Пред NOVA наемателят на хотела, на чийто паркинг стана случаят, разяснява, че княгинята е била във очевидно несъответстващо положение, не е знаела името и ЕГН-то си. Той уточни още, че е станал очевидец на опит за манипулиране на резултата от дрегера – служителка на „ Царска Бистрица ” носила на Калина 6-8 кисели млека.

Служителката на „ Царска Бистрица ” Величка Петрова не отхвърли да е занесла кисело мляко след случая. Но посочи - не било толкоз доста. „ Едно мляко - да, тъй като беше гладна. Представяте ли си кой би изял 6-8 кисели млека ”, добави дамата, като посочи, че за първи път чува, че по този метод може да се промени резултат от проба за алкохол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР